Rolluiken

Rolluiken bieden als perfecte zonwering, maar hebben nog meer voordelen. Zo zorgen rolluiken voor verduistering, isolatie en extra bescherming tegen INBRAAK. In de zomermaanden kunt u de warme temperatuur buiten huis houden. Zo kunt u genieten van een aangename temperatuur binnenshuis. Door de ventilatie stand op de rolluiken kunt u ook nog ventileren in uw huis en de zon buiten houden.

In de wintermaanden isoleert u uw huis beter door de rolluiken. Zo kunt u uw energiebesparing met 20% reduceren.

De verduistering is ideaal voor bijv. de slaapkamers. Als ze omlaag zijn, komt er bijna geen licht meer binnen. Dat zorgt voor een koele en donkere omgeving. Hierdoor krijgt u dan ook een goede nachtrust.

Rolluiken geven u ook een veilig en vertrouwd gevoel als u bijv. buitenshuis gaat. Want de rolluiken bieden ook extra bescherming tegen inbrekers.

Er zijn verschillende mogelijkheden met rolluiken. U kunt kiezen tussen handbediend of elektrisch. Bij elektrisch kunt u denken aan een wandschakelaar of een afstand bedienbaar model. Een optie is dat u met de elektrisch bediening, alles met 1 afstandsbediening kan regelen. Ook kunt u elektrische rolluiken bediening met uw smartphone of tablet. Zodat als u uw rolluiken vergeten bent dicht te doen zou u dat via uw smartphone nog kunnen doen op alle plekken ter wereld. Elektrisch bedienbare rolluiken gaan langer mee dan handbediend en zijn nog moeilijker om open te krijgen voor inbrekers. Ook maken deze haast geen geluid met het bewegen van de lamellen.

Er zijn verschillende mogelijkheden qua kleuren beschikbaar.

Graag bespreek ik de verdere mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Offerte ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat.

BxH in cm
Upload eventueel foto's van de gevel waarop de rolluiken bevestigd moeten worden.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.